В Івано-Франківську завершилися Дні Європейської Спадщини.


Департамент інвестиційної політики,проектів,міжнародних зв’язків , туризму та промоцій міста організував святкування Дні Європейської Спадщини  Івано-Франківську, де зібралися люди з усієї України, щоб побачити наше чарівне місто і багато людей закохалися в красу його вулиць.
Ми представили вашій увазі різноманіття культурних маршрутів де ви мали змогу побачити місто з висоти пташиного польоту і пірнути в минулі катівні підземель, відчути комфорт наших вулиць та пізнати інноваційні технології Промприладу, зануритися в культурну спадщину Палацу Потоцьких та дізнатися все про освіту від минулого до сьогодення, глянули на чудові краєвиди франківських пагорбів на автобусі та дізналися про мережу залізничних вузлів у місті.
Разом з вами,ми отримали масу задоволення та величезну кількість позитивних відгуків. Цінуємо кожного хто був з нами,( були люди, які відвідали кожну з цих екскурсій)…це наші постійні шанувальники . А також в нас був навіть свій талісманчик. І головною ізюминкою була остання екскурсія з рекордною кількістю туристів (164 людини).
Відбулося 8 заходів, які відвідали 474людини.
Дякуємо всім, хто долучився до організації заходів в рамках Днів Європейської спадщини.Разом ми сила!
#EuropeanHeritageDays #днієвропейськоїспадщини2024 #EuropeanHeritageDays2024
#днієвропейськоїспадщини

Інші новини