Для Івано-Франківська створили інтерактивну карту віку міських будинків | Івано-Франківськ туристичний | Офіційний сайт для туристів

Для Івано-Франківська створили інтерактивну карту віку міських будинків


Для Івано-Франківська створили інтерактивну карту віку міських будинків
На карті градаціями червоного і синього позначено роки побудови (чим будинок старший, тим колір темніший).

В Івано-Франківську появилася інтерактивна цифрова карта віку міських будівель.

Про це в соцмережі повідомив автор карти Микола Клим'юк.

«Все-таки мій список досягнень за карантин не залишиться порожнім, жирним пунктом в нього вривається Карта віку будинків Станиславова. Для чого? Хотів розібратись з OpenStreetMap, а розбиратись найкраще, роблячи щось реально функціонуюче. В результаті вдалось познайомитись (чи тісніше заприятелювати) ще мало не з десятком інших інструментів (tileMill, mb-util, postgis, geojson, bbbike etc etc) і видати "нагора" вже згадану карту.

Схожі карти було у свій час зроблено для багатьох міст і навіть країн. В Україні — вони є для Києва і для Львова. Для Франківська схожої карти ще не було», - йдеться в пості Миколи Клим’юка.

На карті градаціями червоного і синього позначено роки побудови (чим будинок старший, тим колір темніший).

З картою можна ознайомитись за посиланням.

Джерело: Побудовано

 

Інші новини

Благодійні змагання на підтримку ЗСУ (риболовля)
2024-03-28
Благодійні змагання по ловлі хижака. В залік іде весь хижак. Реєстраційний внесок 350 гривень з учасника. Внески приймаються по прибутті на водойму. До участі допускаються всі бажаючі риболови не залежно від віку. Кількість учасників до 40. Реєстрація стартує з моменту виходу поста до 29 березня. Регламент: приїзд учасників на водойму о 6:30-7:00; реєстрація, жеребкування секторів; 7:00 шикування та організаційні моменти; 7:45-8:00 розхід учасників по секторах.початок першого туру 8:00 старт першого туру. Кінець 1 туру 10:00 10:00-10:30 зважування. Додатковий час на перев’язування, перекус. 11:00 старт другого туру. 13:00 закінчення змагань; зважування та підраховування результатів; 14:00 оголошення результатів, нагородження переможців, закриття змагань. Можливі зміни в програмі, проведення, час та місце в залежності від погодних умов та інших організаційних питань. Переможці турніру отримують цінні подарунки. Для додаткової інформації телефонувати: +380 506 477 985 – Назар. Час: 06:30 до 14:00. Місце: Водойма “міське озеро” Івано-Франківськ.