Привіт усім з мальовничого та загадкового Кам’янця-Подільського! | Івано-Франківськ туристичний | Офіційний сайт для туристів

Привіт усім з мальовничого та загадкового Кам’янця-Подільського!


Привіт усім з мальовничого та загадкового Кам’янця-Подільського!
Літо – час для мандрівок! Івано-Франківськ долучився до Всеукраїнського проєкту "Відкрий Україну" для підтримки туристичної галузі у містах України. Відшукайте інформацію про найцікавіші туристичні міста нашої країни за відповідним хештегом #МандруйУкраїною та вирушайте в подорож.

Сьогодні ми познайомимось із мальовничим та загадковим Кам’янцем-Подільським!

Мабуть, Ви чули про найвідомішу  Фортецю, якою славиться це місто? Але це не єдина цікавинка у могутньому Кам’янці. Це не лише оборонні мури та бастіони, це також неймовірний каньйон річки Смотрич, костели та церкви, будинки, у яких живе історія. Місто, де переплелося середньовіччя та сьогодення.

А знаєте скільки неймовірного та цікавого можна зробити в Кам’янці? Екскурсії, квести, мотоекскурсії – це тільки початок. Справжні екстримали зможуть піднятися в небо на повітряній кулі, політати на параплані над неповторними краєвидами Дністровського каньйону, стрибнути з найвищого мосту в Україні,  промчати тролейною переправою через міст, покататися на справжньому військовому БРДМі та УАЗі – і це тільки частинка крутих пригод!

Заплануйте свій weekend у Кам’янці-Подільському! #МандруйУкраїною 

Ще більше інформації  на сторінках:

Туристичний портал міста: http://kamianets.travel/

Facebook:

https://www.facebook.com/TICKamPod/

https://www.facebook.com/Kamianets-travel-106330381033103/

Instagram:

https://www.instagram.com/kamianets.travel.tic/

Telegram:

kptravel

 

 

 

 

 

Інші новини

МАЙСТЕР-КЛАС «МАЛЮВАННЯ З MONTCLAIR»
2024-04-23
Montclair Frankivsk запрошує на захопливий майстер-клас з малювання за участю професійного художника. Головна мета проєкту – надати кожному гостеві можливість відволіктися від буремних буднів та відпочити за створенням картини – своїми руками. Спробуйте, і ви захочете прийти ще раз! Команда Montclair підготувала програму роботи над картиною таким чином, щоб результат був WOW попри те, чи є у вас відповідні навички, чи це буде ваш перший досвід. У поетапному створенні картини вам допомагатиме професійний художник. А ви зможете повторювати за ним або вносити власні авторські елементи – як побажаєте. Усі матеріали для роботи (професійні полотна 40х40 або 35х45, акрилові фарби й фартухи) надаються. Коли: 26 квітня 19:00; 27 квітня 19:00; 28 квітня 16:00 Де: Студія Montclair Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи, 164 (корпус 7, приміщення 184)