Телесюжети про наше місто!


Телесюжети про наше місто!
26 квітня вийшов перший сюжет про відпочинок у Івано-Франківську від журналістів шоу Ранок з Україною на Телеканал Україна
Якщо, ви ще маєте сумніви на рахунок відпочинку у нашому місті, то дивіться сюжети та уважно слідкуйте за їхніми ефірами упродовж цього тижня. Адже кожного дня матимете змогу побачити різні локації, які варто відвідати подорожуючи ним.
Повірте!!! Івано-Франківську є чим Вас здивувати. Затишні вулиці, красива архітектура, смачна їжа та атмосфера спокою, якої так не вистачає у великих містах.
 
Дивіться сюжети та приїжджайте до Івано-Франківська!
 

Інші новини

МАЙСТЕР-КЛАС «МАЛЮВАННЯ З MONTCLAIR»
2024-04-23
Montclair Frankivsk запрошує на захопливий майстер-клас з малювання за участю професійного художника. Головна мета проєкту – надати кожному гостеві можливість відволіктися від буремних буднів та відпочити за створенням картини – своїми руками. Спробуйте, і ви захочете прийти ще раз! Команда Montclair підготувала програму роботи над картиною таким чином, щоб результат був WOW попри те, чи є у вас відповідні навички, чи це буде ваш перший досвід. У поетапному створенні картини вам допомагатиме професійний художник. А ви зможете повторювати за ним або вносити власні авторські елементи – як побажаєте. Усі матеріали для роботи (професійні полотна 40х40 або 35х45, акрилові фарби й фартухи) надаються. Коли: 26 квітня 19:00; 27 квітня 19:00; 28 квітня 16:00 Де: Студія Montclair Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи, 164 (корпус 7, приміщення 184)