Друга безкоштовна екскурсія! | Івано-Франківськ туристичний | Офіційний сайт для туристів

Друга безкоштовна екскурсія!


Друга безкоштовна екскурсія!
16 травня вас на екскурсію "Третє місто Галичини" чекає Семків Богдан - екскурсовод з багаторічним стажем та викладач вищої категорії!
"Дійсність Станиславова -Станіслава-Івано-Франківська протягом сторіч творилась за обставин своєрідної соціомембрани, губки-акумулятора та колектора традицій Заходу та Сходу. Відтак, історія Івано-Франківська є унікальною, вона сповнена звитяги, захопливих інтригуючих фактів та повчальних бувальщин.Але про все це ми дізнаємось на екскурсії."
 
16 о 12:00 травня! Початок від входу до краєзнавчого музею.
 
Чекаємо вас!

Інші новини

МАЙСТЕР-КЛАС «МАЛЮВАННЯ З MONTCLAIR»
2024-04-23
Montclair Frankivsk запрошує на захопливий майстер-клас з малювання за участю професійного художника. Головна мета проєкту – надати кожному гостеві можливість відволіктися від буремних буднів та відпочити за створенням картини – своїми руками. Спробуйте, і ви захочете прийти ще раз! Команда Montclair підготувала програму роботи над картиною таким чином, щоб результат був WOW попри те, чи є у вас відповідні навички, чи це буде ваш перший досвід. У поетапному створенні картини вам допомагатиме професійний художник. А ви зможете повторювати за ним або вносити власні авторські елементи – як побажаєте. Усі матеріали для роботи (професійні полотна 40х40 або 35х45, акрилові фарби й фартухи) надаються. Коли: 26 квітня 19:00; 27 квітня 19:00; 28 квітня 16:00 Де: Студія Montclair Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи, 164 (корпус 7, приміщення 184)