Запрошуємо вас на екскурсію "Романтичний Івано-Франківськ" | Івано-Франківськ туристичний | Офіційний сайт для туристів

Запрошуємо вас на екскурсію "Романтичний Івано-Франківськ"


Запрошуємо вас на екскурсію "Романтичний Івано-Франківськ"
23 травня о 12.00 год. біля входу в краєзнавчий музей екскурсовод Таня Воскобойнікова чекатиме всіх охочих на екскурсію "Романтичний Франківськ"
Планується прогулянка вуличками, скверами і площами міста, які відкриють вам свої романтичні історії та легенди.
Ви помандруєте місцями, які пам'ятають невигадані історії щирих почуттів і справжніх пристрастей, а також - місцями, які надихають на створення найромантичніших історій.
Під час екскурсії ви почуєте про захоплюючі історії кохання у старому Станіславові, побачите найпопулярніші місця, де мешканці міста призначали і призначають побачення та освідчуються у коханні...
 
На вас чекає романтичний Франківськ - місто, в яке закохуєшся з першого погляду і назавжди.
 
Отож, до зустрічі!

Інші новини

Благодійні змагання на підтримку ЗСУ (риболовля)
2024-03-28
Благодійні змагання по ловлі хижака. В залік іде весь хижак. Реєстраційний внесок 350 гривень з учасника. Внески приймаються по прибутті на водойму. До участі допускаються всі бажаючі риболови не залежно від віку. Кількість учасників до 40. Реєстрація стартує з моменту виходу поста до 29 березня. Регламент: приїзд учасників на водойму о 6:30-7:00; реєстрація, жеребкування секторів; 7:00 шикування та організаційні моменти; 7:45-8:00 розхід учасників по секторах.початок першого туру 8:00 старт першого туру. Кінець 1 туру 10:00 10:00-10:30 зважування. Додатковий час на перев’язування, перекус. 11:00 старт другого туру. 13:00 закінчення змагань; зважування та підраховування результатів; 14:00 оголошення результатів, нагородження переможців, закриття змагань. Можливі зміни в програмі, проведення, час та місце в залежності від погодних умов та інших організаційних питань. Переможці турніру отримують цінні подарунки. Для додаткової інформації телефонувати: +380 506 477 985 – Назар. Час: 06:30 до 14:00. Місце: Водойма “міське озеро” Івано-Франківськ.