Україна у зеленій карантинній зоні! | Івано-Франківськ туристичний | Офіційний сайт для туристів

Україна у зеленій карантинній зоні!


Україна у зеленій карантинній зоні!
В Україні знову послаблюють карантинні обмеження! Тепер подорожувати стає ще простіше та доступніше, адже згідно змін до постанови Кабінету міністрів України дозволяється робота хостелів та кемпінгів.
Отож, що нового для туризму? 
 
1. Знятли обмеженя щодо роботи різних типів закладів розміщення (кемпінги, хостели тощо);
2. Дозвілили перетин українського кордону іноземцям та особам без громадянства за умови обов’язкової наявності страхового полісу та одного з перерахованих документів:
???? негативного результату ПЛР-тесту (не більше, ніж за 72 год до перетину кордону);
???? негативного результату експрес-тесту на визначення антигену, (не більше, ніж за 72 год до перетину кордону);
???? документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації.
3. Дозвилили проведення масових заходів без необхідності дотримання норм соціальної дистанції та використання захисних масок (за умови наявності у громадян негативного результату ПЛР-тесту, зробленого протягом останніх 72 годин, або ж документу, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 вакциною, визнаною ВООЗ);
4. Збільшили норми заповнення залів до 2/3 сидячих місць, а розміщення глядачів має відбуватись почергово: 2 ряди з глядачами, 1 – порожній.
5. Дозволили роботу розважальних закладів та закладів громадського харчування без часових обмежень та зменшення норм соціальної дистанції між столами з 2 метрів до 1,5 метрів.
 
Повний текст постанови дивіться за посиланням: https://cutt.ly/cnEy7PG
 

Інші новини

Благодійні змагання на підтримку ЗСУ (риболовля)
2024-03-28
Благодійні змагання по ловлі хижака. В залік іде весь хижак. Реєстраційний внесок 350 гривень з учасника. Внески приймаються по прибутті на водойму. До участі допускаються всі бажаючі риболови не залежно від віку. Кількість учасників до 40. Реєстрація стартує з моменту виходу поста до 29 березня. Регламент: приїзд учасників на водойму о 6:30-7:00; реєстрація, жеребкування секторів; 7:00 шикування та організаційні моменти; 7:45-8:00 розхід учасників по секторах.початок першого туру 8:00 старт першого туру. Кінець 1 туру 10:00 10:00-10:30 зважування. Додатковий час на перев’язування, перекус. 11:00 старт другого туру. 13:00 закінчення змагань; зважування та підраховування результатів; 14:00 оголошення результатів, нагородження переможців, закриття змагань. Можливі зміни в програмі, проведення, час та місце в залежності від погодних умов та інших організаційних питань. Переможці турніру отримують цінні подарунки. Для додаткової інформації телефонувати: +380 506 477 985 – Назар. Час: 06:30 до 14:00. Місце: Водойма “міське озеро” Івано-Франківськ.