Фестиваль «Мандруй Україною» ВЖЕ СКОРО! | Івано-Франківськ туристичний | Офіційний сайт для туристів

Фестиваль «Мандруй Україною» ВЖЕ СКОРО!


Фестиваль «Мандруй Україною» ВЖЕ СКОРО!
Де: Національний музей народної архітектури та побуту України (Пирогів) Коли: 22 – 24 СЕРПНЯ
Фестиваль #МандруйУкраїною – це перший фестиваль-ярмарок, що об’єднує всі регіони України в одному місті.
Фестиваль приурочений до 30-ї річниці Незалежності України та організований Державним агентством розвитку туризму України за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, всеукраїнської спілки VISIT Ukraine та Global Talent Ukraine.
- Дебютний захід проходитиме з 22 по 24 серпня у Музеї просто неба "Пирогів" та відкритий для всіх охочих з будь-якого куточка України та світу.
- На фестивалі кожен з 24 регіонів України та Автономна Республіка Крим презентують свій туристичний, культурний і гастрономічний потенціал, проведуть майстер-класи з традиційних українських ремесел, поділяться цікавинками та навіть трохи похизуються своїми талановитими людьми.
- Гості ярмарку зможуть взяти участь в будь-якому з майстер-класів, купити сувеніри, локальні продукти, а також насолодитися гучним святом, подивитись виступи кращих творчих колективів з українських регіонів.

Інші новини

Благодійні змагання на підтримку ЗСУ (риболовля)
2024-03-28
Благодійні змагання по ловлі хижака. В залік іде весь хижак. Реєстраційний внесок 350 гривень з учасника. Внески приймаються по прибутті на водойму. До участі допускаються всі бажаючі риболови не залежно від віку. Кількість учасників до 40. Реєстрація стартує з моменту виходу поста до 29 березня. Регламент: приїзд учасників на водойму о 6:30-7:00; реєстрація, жеребкування секторів; 7:00 шикування та організаційні моменти; 7:45-8:00 розхід учасників по секторах.початок першого туру 8:00 старт першого туру. Кінець 1 туру 10:00 10:00-10:30 зважування. Додатковий час на перев’язування, перекус. 11:00 старт другого туру. 13:00 закінчення змагань; зважування та підраховування результатів; 14:00 оголошення результатів, нагородження переможців, закриття змагань. Можливі зміни в програмі, проведення, час та місце в залежності від погодних умов та інших організаційних питань. Переможці турніру отримують цінні подарунки. Для додаткової інформації телефонувати: +380 506 477 985 – Назар. Час: 06:30 до 14:00. Місце: Водойма “міське озеро” Івано-Франківськ.