Куди можна подорожувати із вакциною CoronaVac? | Івано-Франківськ туристичний | Офіційний сайт для туристів

Куди можна подорожувати із вакциною CoronaVac?


Куди можна подорожувати із вакциною CoronaVac?
Одне з найпопулярніших питань, що надходять на гарячу лінію порталу https://visitukraine.today.
Тому Visit Ukraine зібрали перелік країн, які визнають щеплення китайською вакциною CoronaVac, та куди можна їхати хоч сьогодні.
 
Країни Європи:
Албанія, Боснія і Герцеговина, Велика Британія, Греція, Естонія, Ісландія, Іспанія, Кіпр, Нідерланди, Норвегія, Північна Македонія, Словенія, Угорщина, Фінляндія, Чорногорія, Швейцарія і Ліхтенштейн, Швеція.
 
Приймають CoronaVac також Словаччина, Австрія та Болгарія. Але на сьогодні у Словаччині та Австрії діє загальнонаціональний локдаун, який фактично унеможливлює туристичні подорожі. А Болгарія взагалі обмежила в'їзд іноземців, окрім осіб зі статусом постійного та довгострокового проживання на території Болгарії та членів їхніх сімей.
 
 Інші країни:
Туреччина, Єгипет, Аргентина, Вірменія, Грузія, Казахстан, США, Чилі
 
З 30 листопада Канада розширить перелік дозволених COVID-вакцин та додасть CoronaVac.
 
 Дізнатись правила в'їзду в обрану країну, а також оформити туристичне страхування ви можете на порталі https://visitukraine.today/departure/ua
 
Джерело: VisitUkraine

Інші новини

Благодійні змагання на підтримку ЗСУ (риболовля)
2024-03-28
Благодійні змагання по ловлі хижака. В залік іде весь хижак. Реєстраційний внесок 350 гривень з учасника. Внески приймаються по прибутті на водойму. До участі допускаються всі бажаючі риболови не залежно від віку. Кількість учасників до 40. Реєстрація стартує з моменту виходу поста до 29 березня. Регламент: приїзд учасників на водойму о 6:30-7:00; реєстрація, жеребкування секторів; 7:00 шикування та організаційні моменти; 7:45-8:00 розхід учасників по секторах.початок першого туру 8:00 старт першого туру. Кінець 1 туру 10:00 10:00-10:30 зважування. Додатковий час на перев’язування, перекус. 11:00 старт другого туру. 13:00 закінчення змагань; зважування та підраховування результатів; 14:00 оголошення результатів, нагородження переможців, закриття змагань. Можливі зміни в програмі, проведення, час та місце в залежності від погодних умов та інших організаційних питань. Переможці турніру отримують цінні подарунки. Для додаткової інформації телефонувати: +380 506 477 985 – Назар. Час: 06:30 до 14:00. Місце: Водойма “міське озеро” Івано-Франківськ.