Про Франківськ від франківців та арт-терапія у "Вагабундо" | Івано-Франківськ туристичний | Офіційний сайт для туристів

Про Франківськ від франківців та арт-терапія у "Вагабундо"


Про Франківськ від франківців та арт-терапія у "Вагабундо"
Ось уже більше місяця кожного дня відбуваються безкоштовні екскурсії та майстер-класи з малювання та гри на цимбалах!
Кожного дня о 12:00 біля ратуші (зі сторони шопки). 
 
Детальний розклад шукайте на нашій сторінці у фейсбуці Visit.frankivsk https://www.facebook.com/Visit.frankivsk
 
 
Щоденні майстер-класи Малюємо щодня наше майбутнє відбуваються о 14:00 годині в Підземний Перехід Ваґабундо за адресою Пилипа Орлика, 7.
 
Також, у понеділок, вівторок, четвер та п'ятницю о 17:30 проходять безкоштові уроки гри на цимбалах у Фортечна галерея "Бастіон".
 
До зустрічі!

 

 

Інші новини

МАЙСТЕР-КЛАС «МАЛЮВАННЯ З MONTCLAIR»
2024-04-23
Montclair Frankivsk запрошує на захопливий майстер-клас з малювання за участю професійного художника. Головна мета проєкту – надати кожному гостеві можливість відволіктися від буремних буднів та відпочити за створенням картини – своїми руками. Спробуйте, і ви захочете прийти ще раз! Команда Montclair підготувала програму роботи над картиною таким чином, щоб результат був WOW попри те, чи є у вас відповідні навички, чи це буде ваш перший досвід. У поетапному створенні картини вам допомагатиме професійний художник. А ви зможете повторювати за ним або вносити власні авторські елементи – як побажаєте. Усі матеріали для роботи (професійні полотна 40х40 або 35х45, акрилові фарби й фартухи) надаються. Коли: 26 квітня 19:00; 27 квітня 19:00; 28 квітня 16:00 Де: Студія Montclair Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи, 164 (корпус 7, приміщення 184)
14 КВІТНЯ “ЧУВАКИ НЕ СВЯТКУЮТЬ АБО UKRAINIAN”
2024-04-11
«Чуваки не святкують…» – вистава, що для багатьох стане справжньою несподіванкою та стане ковтком свіжого повітря для українського театру. Ролі виконують Руслан Горовий та Дмитро Усов. КОЛОРИТНА ТЕАТРАЛЬНО-МУЗИЧНА ВИСТАВА ПРО НАС ІЗ ВАМИ Постановка розповідає про нещодавні зміни в українському суспільстві та війну з росією. Але цікавим є те, що центральною лінією постановки є не сама війна, а життя окремого українця. Глядач поступово дізнається про юні роки головного героя, проведені в Конотопі, про його любов, дружбу і зраду, і вже тепер – життя за війни. Вистава багатьом допоможе побачити правду та осягнути всю серйозність ситуації. Комусь – підніме настрій та подарує надію на краще. Спектакль триматиме в напрузі до останнього і здивує непередбачуваним розвитком подій. А ще – допоможе зрозуміти основи нашого життя: батьківської любові та синівської самопожертви, мудрості пращурів. Під час перегляду багато хто зрозуміє, що людська свідомість теж має больовий поріг. І вистава його досягне. Використовується ненормативна лексика. Запрошується публіка 16+ Де: вул. Леся Курбаса, 3 Коли: 14 квітня 18:00