Завтра відбудеться оглядова екскурсія містом! | Івано-Франківськ туристичний | Офіційний сайт для туристів

Завтра відбудеться оглядова екскурсія містом!


Завтра відбудеться оглядова екскурсія містом!
Дякуємо, Наталя Гугіль, за сьогоднішню екскурсію містом! А завтра для вас оглядову екскурсію історичним центром проведе Кристина Тимошів
Чекаємо вас завтра, о 12:00 біля ратуші (зі сторони шопки)
У випадку повітряної тривоги час екскурсії буде зміщено! Про новий час початку екскурсії будемо повідомляти на сторінці!
Також, у наступні дні вас чекатимуть:
05.05 Кирста О.М - Бібліомандрівка "Письменники Івано-Франківщини"

Інші новини

МАЙСТЕР-КЛАС «МАЛЮВАННЯ З MONTCLAIR»
2024-04-23
Montclair Frankivsk запрошує на захопливий майстер-клас з малювання за участю професійного художника. Головна мета проєкту – надати кожному гостеві можливість відволіктися від буремних буднів та відпочити за створенням картини – своїми руками. Спробуйте, і ви захочете прийти ще раз! Команда Montclair підготувала програму роботи над картиною таким чином, щоб результат був WOW попри те, чи є у вас відповідні навички, чи це буде ваш перший досвід. У поетапному створенні картини вам допомагатиме професійний художник. А ви зможете повторювати за ним або вносити власні авторські елементи – як побажаєте. Усі матеріали для роботи (професійні полотна 40х40 або 35х45, акрилові фарби й фартухи) надаються. Коли: 26 квітня 19:00; 27 квітня 19:00; 28 квітня 16:00 Де: Студія Montclair Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи, 164 (корпус 7, приміщення 184)