У суботу, 11 листопада, запрошуємо на відкриття фудмаркету Foodoteka.


У суботу, 11 листопада, запрошуємо на відкриття фудмаркету Foodoteka.
Це дворівневий простір, створений командою інноваційного центру Промприлад, який поєднує в собі кулінарію, гастрономію, навчальний центр та інноваційний hub для кулінарних ентузіастів, об’єднаних любов’ю до своєї країни та гастро-культури. Фудмаркет об’єднав 15 талановитих рестораторів з Києва, Харкова, Миколаєва, Бердянська, Львова та Івано-Франківська. Тут працюють кав’ярня, пекарня, бургерна, чебуречна, піцерія, раменна, локшинна, м’ясна точка, хот-доги, бар, ізраїльська та японська кухні. Людині, яка сюди приходить не потрібно йти на компроміс — кожен зможе обрати собі страви до смаку та настрою???? ????Коли? 11 листопада з 10:00-23:00 ????Де? Інноваційний центр Промприлад (вул. Української Перемоги 23) У програмі: ▪18.00 - вітальні слова зі святковим тортом та келихом просеко. ▪19.00 - Jazz від Opera Avangard. ▪20.30 - Dj Oles. До зустрічі у суботу????

More news

Івано-Франківський краєзнавчий музей презентує виставку «Різдвяна феєрія»
2025-12-10
На огляд відвідувачів представлена колекція різдвяних та новорічних листівок. Поштівки українського та польського видань із фондової збірки датуються початком ХХ століття та міжвоєнним періодом. Доповнюють виставкову експозицію церковні дзвони ХІХ – ХХ століть та розписні керамічні миски давніх майстрів із фондової музейної колекції. Різдвяним настроєм наповнені скульптурні композиції народної майстрині Марії Ковальчук із села Великий Ключів, що на Коломийщині. «Вертеп», «Маланка», «Ключівське подружжя», «Молоді взимку» – це експонати, які заслуговують особливої уваги відвідувачів. Також на виставці експонуються поставники – церковні свічники для однієї свічки – роботи народних майстрів ХІХ-го століття. Колорит Карпат передають свічники та зооморфна пластика відомих майстрів косівської мальованої кераміки. Атмосферу Різдва створюють звізди – традиційний атрибут різдвяного обряду колядування. Виставка працює з 10 грудня.